MNAT i MHT

Escala del PretoriDes del departament de Cultura de la Generalitat i l’Agència Catalana del Patrimoni s’està promovent la creació d’un espai de síntesi que permeti agrupar les dotacions dels museus de la Plaça del rei. Encara en fase d’estudi, el projecte contempla l’integració d’ambdós museus tan física com funcional, amb una part més important en l’arranjament del MNAT, pendent de fa temps pel que fa a climatització i accessos, més infraestructures de subministre elèctric i altres serveis.

Molt probablement podrá desaparèixer l’escala de connexió de l’entrada del  MNAT, que mai ha tingut un ús racional.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.