Arqueologia de la violència

MASSACRE 10000 ANYSEn la línia del post anterior trobem a l’edició d’avui del diari El PAIS una ressenya d’una excavació a l’Africa del que sembla ser la conseqüència d’unes morts violentes d’ara fa 10.000 anys. Es descriu com a una mostra dels orígens de la guerra. Sembla que això de la guerra ve de lluny, dissortadament. A les nostres contrades no som aliens a troballes similars, car la violència ens ha acompanyat tot sovint, des de l’edificació de les muralles de defensa fa 2100 anys fins a les fosses comunes de la Guerra civil.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.