EL RÒMUL ABSENT

La lloba Capitolina del Pretori sense un dels infants

La lloba Capitolina del Pretori sense un dels infants

Amb sopresa veiem que manca del conjunt escultòric de la Lloba Capitolina a l’entrada del Pretori un dels infants. Ròmul o Rem, segons es vulgui ha estat extret del seu lloc no sabem en quines circumstàncies. Potser seria bo, i donat que no és la primera vegada que hi ha hagut bretolades al voltant d’aquesta peça, disposar-la a major alçada o ja que la tecnologia ho permet, instal·lar alguna càmera dissuassòria en aquest indret que pugui enregistrar el que s’hi esdevé sobretot en el dies festius.

Ròmul ha tornat

Ròmul ha tornat

Sembla ser que arran d’un acte vandàlic una de les dues figures d’infant de la lloba Capitolina del Pretori es va decidir acabar de treure i guardar-la en lloc segur. Passats uns dies hem vist amb joia retornat al seu lloc l’infant que mancava.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.