SENYALÍTICA ABUSIVA A LA CATEDRAL

Dos rètols enganxats directament sobre l'obra románica del claustre

Dos rètols enganxats directament sobre l’obra romànica del claustreTres dels cinc rètols que hi ha a l'accés de la capella del Corpus

 
Tres dels cinc rètols que hi ha a l’accés de la capella del Corpus

L’ús prioritari de la catedral com a recinte d’explotació turística produeix situacions com la que reflecteix la fotografia. Una munió de rètols omple la catedral, claustre i altres dependències del recinte sense cap respecte ni la mínima sensibilitat pel propi monument. Duplicitat de rètols sobre el marbre de l’obra romànica del claustre, sobre les reixes o sobre qualsevol mur sense valorar el seu impacte visual dominen des de fa uns mesos en aquest monument. Creiem que seria molt més adient limitar al màxim aquests rètols, i no situar-los en zones on s’afecta directament el patrimoni ni on atempten contra la harmonia del conjunt.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.