CARRER DE L’ENRAJOLAT O L’URBANISME DEL CUBATA

El banc del carrer de l'Enrajolat te un ús més que discutible

 
El banc del carrer de l’Enrajolat te un ús més que discutible

Més enllà de les critiques al projecte del carrer de l’Enrajolat que podía haver servit per mostrar una part interessantissima del circ romà amb el seu visorium inclòs i que en el seu moment ha varem exposar; ara és l’ús quotidià el que fa patent un altre tipus d’errors de disseny. No cal més que contemplar els efectes d’un dia de festes de Santa Tecla en el banc que presideix la intervenció urbanística. Potser seria hora de replantejar per començar aquest punt negre del carrer de l’Enrajolat suprimint el banc, que a part de la brutícia dóna infinites molèsties als veïns i oculta amb la seva estructura de xapes de ferro el mur romà que es va descobrir recentment en un edifici adjacent.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.