L’ARC DE BERÀ BRILLA

Detall del coronament de l'Arc de Berà

Detall del coronament de l’Arc de Berà

La restauració que es va efectuar el 1998 va incloure la colocació de plaques de metall a la coberta del monument, aquests elements que amb motiu de alguna ventada han acabat batent damunt de l’arc tenen una altra particularitat, brillen a certa distancia quan fa sol. Seria desitjable que les restauracions no alteressin els monuments fins al punt que incloguin elements aliens que a més afecten la visió natural dels mateixos.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.