LA CATEDRAL DEL GREIX

DSC_0202Vagi per endavant el nostre respecte i consideració per tots els actes festius i gastronòmics al voltant de Santa Tecla, però possiblement el que caldria repensar és la idonia ubicació d’alguns d’aquests. Per exemple la paella popular del pla de la Seu del dia 14 de setembre va instalar-se just al tocar amb la façana principal de la Catedral, aquest any, a la porta románica i no al centre com es va fer l’any anterior. Resulta del tot impropi de qui autoritza els actes atorgar un permís per situar tot aquell conjunt de paelles amb els seus vapors amb greixos tan aprop d’un monument tan delicat com la façana de la catedral. Als relleus i escultures dels segles XII al XIV no els va gaire bé el greix que tantes paelles deixen anar. I encara més no sembla des de cap punt de vista prudent acumular en aquest punt tantes bombones de butà que tot i que puguin complir els requisits de seguretat semblen voler temptar la sort en un indret amb tants valors a protegir.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.