RESPECTE PER LA MURALLA SI US PLAU

DSC_0240A finals de segle XIX uns grans cartells pintats a les portes de les muralles de Tarragona prohibien “hacer aguas menores…” al costat del monument. Actualment i amb motiu de les festes no només tornem un segle enrere sino que és per disposició municipal que es situen a tocar amb el parament romà lavabos públics que afecten notablement les vistes del monument i que òbviament el degraden considerablement. No hi hauria una altra ubicació millor per aquests elements?

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.