Inauguració de la placa commemorativa de Jordi Rovira

Inauguració placa JRSLa tarda del 16 de febrer es va descobrir la placa en memòria del nostre traspassat president Jordi Rovira i Soriano al portal del Roser. L’acte presidit per l’alcalde de la ciutat Josep Fèlix Ballesteros va comptar amb parlaments al càrrec del secretari de la nostra entitat, Oscar Martin, que va glossar la figura d’en Jordi Rovira i unes emotives paraules de l’antiga regidora de l’ajuntament Victòria Forns, amiga personal i promotora durant la seva regidoria i a la mort d’en Jordi Rovira, d’aquest homenatge epigràfic.

Placa commemorativa JRS

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.