Innovadora experiència docent entre alumnes d’Història de l’Art de l’IES Jaume I i de la URV

El divendres 11 de desembre l’Arqueològica va tenir el privilegi de participar, cedint l’ús de la seu social de l’entitat, en el colofó d’una interesantíssima i innovadora activitat docent organitzada per les professores Esther Lozano i Marta Serrano. L’activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament a través de l’ICE-URV també com a formació del personal docent, ha consistit en un projecte de col·laboració entre alumnes d’Història de l’Art de 1r de BAT de l’IES Jaume I i alumnes d’Art de la Universitat Rovira i Virgili. Amb el títol “Secundària i Universitat: l’aprenentatge recíproc de l’alumnat d’història de l’art a través d’una experiència innovadora docent” aquesta ha volgut aproximar als dos col·lectius d’estudiants a través de la passió per l’art i el treball cooperatiu. Entre les diverses activitats portades a terme tenim la realització d’un itinerari guiat per Tàrraco i la creació  de material visual divers. L’experiència s’ha valorat molt positivament i profitosa per ambdues parts. Des des de la nostra entitat només ens resta aplaudir aquesta iniciativa que ha permés assolir un major coneixement i possiblement estima del llegat antic de Tarragona a les joves generacions.

DSC_0256

DSC_0286 DSC_0262 DSC_0260 DSC_0257

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.