Signatura del llibre Thorpeness / Stanwell

Durant el dia de Sant Jordi, el secretari de la RSAT, Òscar Martín i la nostra sòcia Txell Navarrete, autors del llibre “Thorpeness / Stanwell. L’atac als mercants anglesos al port de Tarragona (1938) durant la Guerra Civil espanyola”, signaran exemplars del mateix al stand de l’Arxiu del Port de Tarragona ubicat a la Rambla Nova a l’alçada del carrer Adrià.

El llibre analitza els atacs, les conseqüències polítiques i l’impacte mediàtic mundial que tingueren els raids aeris nazifeixistes sobre els mercants anglesos Thorpeness i Stanwell al port de Tarragona el 1938 durant la Guerra Civil Espanyola. Malgrat els luctuosos fets, i en coincidència amb l’estratègia propagandística republicana, es va generar una gran quantitat de documentació d’època que inclou, fins i tot imatges en moviment inèdites dels massius funerals dels mariners del Thorpeness.