Sant Jordi 2018

Dilluns celebrem la diada de Sant Jordi, cert que al mig d’una situació complicada pel pais, pero que desitgem a tothom que sigui festiva i lliure. La celebració del amor, del amor als llibres, de la llengua i, també, de llibertat de fer-la servir per a reafirmar la nació, feina de cada dia, el 23 d’abril és de fer-ho en comú.

Com altres anys, tindrem les portes obertes i oferirem llibres–per donar i per vendre–als que ens visitin. I recordem als socis que és una bona oportunitat de recollir el Butlletí anual, si és que encara no el tenen.

Us hi esperem.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.