Els contexts culturals i artístics d’Antoni Agustí – conferència

Amb la sala plena, el Dr. Manuel Parada va presentar la seva conferència sobre els contexts culturals i artístics d’Antoni Agustí a la Europa del Renaixement. Glossant la seva figura i personalitat al context internacional de l’època. Educat a Padua i Bolonia, fou jutge del tribunal de la Rota, diplomàtic a Londres i a Viena, participant al concili de Trento, i va concloure la seva carrera eclesiàstica com a arquebisbe de Tarragona.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.