Per a què serveix el nou carnet de soci de la RSAT

Carnet de soci XA sin numeroEl nou carnet de soci que vam anunciar ara fa unes poques setmanes s’ha expedit a tots els socis al corrent de pagament i amb una adreça vàlida. Alguns ens han estat tornats i en alguns hem detectat errors en noms, adreces o DNI. Són coses que passen amb registres com el de la nostra més que centenària societat, mica en mica accedint a les tecnologies del segle XXI, el nostre tercer.

El carnet de soci, una modesta cartolina, inclou el nom del soci, el nùmero del seu document d’identitat i el de soci, indica la validesa fins l’any 2020 i, al revers, les adreces de la societat, postal i electròniques.

El carnet serveix, essencialment i com tots els carnets, per a identificar al seu portador com a soci. L’oficialitat identificativa la confereix el DNI.

És l’acreditació com a soci la que comporta un seguit d’advantages i drets que figuren en els nostres estatuts i es resumeixen a aquesta pàgina web, a l’apartat “Fes-t’en soci“:

Contribuir en la defensa del patrimoni monumental i artístic, participar en activitats de promoció del patrimoni cultural, legitimitat per a la denúncia social contra les agressions que pateix el llegat arqueològic i monumental dins i fora de Tarragona, participar gratuïtament o amb importants descomptes en cursets, seminaris, etc., el dret a utilitzar consultar la nostra imponent biblioteca, rebre informació de les diferents activitats programades i rebre anualment el “Butlletí Arqueològic”, la revista científica de temàtica històrica i arqueològica més veterana i prestigiosa de Tarragona, fundada el 1901.

El carnet, a més, permet l’accés gratuït als museus de la ciutat. En el cas de anar-hi amb acompanyants cal fer una gestió prèvia i simple per via e-mail, que facilitem des de la secretaria de la RSAT. També facilita l’accés a altres museus arreu del món, sempre però amb alguna gestió prèvia.

En breu anunciarem altres beneficis en la línia de descomptes en la compra de llibres a les llibreries de Tarragona i d’altres.

 

.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.