Homenatge a Rafael Gabriel Costa

Rafael Gabriel 2016Rafael Gabriel Costa ha estat president de la nostra societat un llarg temps, en dos periodes des de 1977 a 1987 i 1993 fins a 2011 i nomenat President d’Honor des de les hores. Ahir dijous, la Fundació Mútua Catalana, en la II Edició dels Premis que celebren anualment, va retre un sentit homenatge al nostre president d’honor per tota la seva trajectòria a l’àmbit cultural i la defensa del patrimoni monumental de Tàrraco. Des d’aquí ens sumem a l’homenatge al mateix temps que agraïm el continu suport de la Fundació a les activitats d’aquesta societat.

Article a “La Plumilla” d’Antoni Coll sobre l’acte (clicant a read more)

 

ACool de RGFotos de l’Acte

JJ Marca de la Mutua RG i OscarM

RG i OscarM

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.