Altamira

altamira-1024x681Al centenari del descobriment de les pintures de la Coves d’Altamira, el “Patronato de la Cuevas Prehistóricas” va començar la publicació, en memòria de Marcelino Saez de Sautuola fins a cinc volums d’aportacions sobre troballes i excavacions prehistòriques de Santander i zones properes (Burgos, Palència, Astúries). Aquest matèria bibliogràfic, de 1975 a 1988 recull un bon mostrari altrament no publicat i es troba disponible a la nostra biblioteca.

Ho recordem per coincidir amb l’estreno de la pel·lícula Altamira protagonitzada pel conegut actor Antonio Banderas, que interpreta el paper de l’esmentat investigador, i relata la seva aventura i, alhora les dificultats pel reconeixement del significat de la seva troballa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.