Presentació del 3er. Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic

imagesEl Comitè Científic de la Tarraco Biennal presentara aquest dimecres, 24 de febrer, el 3er. Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic, que es celebrarà entre el 16 i el 19 de novembre d’enguany, amb els circs romans com a motiu d’estudi i debat.

L’acte de presentació és farà a les 11.00 hores, a l’Espai Muralla del Centre Tarraconense El Seminari. Hi participaran la regidora de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floría, el director de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), Joan Gómez Pallarés, el catedràtic i professor d’Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Joaquín Ruiz de Arbulo i el president de la Fundació Privada Mútua Catalana (FPMC), Joan Josep Marca.

Més informació a Fundació Mutua Catalana

..

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.