Visita al Castell del Catllar

Dins del cicle de visites guiades de tardor el passat dissabte 31 d’octubre un grup d’unes 30 persones entre socis i interessats, van poder gaudir d’una extensa  visita al conjunt arquitectònic del castell del Catllar amb les precises explicacions del  Sr. Josep M. Gavaldà i el Sr. Josep Saragossa. Un dels fets destacables d’aquest conjunt és l’existència d’una seqüència d’hàbitat contínua que des d’un punt de vista diacrònic va de l’edat del bronze fins l’actualitat. També  els llargs treballs d’excavació i restauració, així els importants recursos emprats, han salvat segurament de la degradació o fins i tot destrucció un important llegat arquitectònic i arqueològic, en un esplèndid exemple a seguir en la preservació i difusió del patrimoni històric. Actualment l’oferta no es limita solament a la visita al monument ja que és també el Centre d’interpretació dels castells del Baix Gaià, i disposa d’unes òptimes instal·lacions amb terrassa panoràmica inclosa disponible per revertir en la cultura i el gaudi dels seus conciutadans.DSC_0250DSC_0301

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.