ELS DISSABTES I FESTIUS ELS MONUMENTS TANQUEN

La porta tancada de Casa Castellarnau el diumenge al matí

La porta tancada de Casa Castellarnau el diumenge al matí

L'Antiga Audiència tancada el diumenge al matí

L’Antiga Audiència tancada el diumenge al matí

El dissabte a la tarda i el diumenge al matí van romandre tancats dos recintes museístics irrenunciables a la ciutat, Casa Castellarnau i l’Antiga Audiència on hi ha la maqueta de la ciutat romana. El motiu sospitem que no és altre que el de manca de personal, que fa que ja estiguin alterats els horaris de diversos recintes i que normalment es pugui tancar aleatòriament el Fòrum Local. Potser entre les apostes municipals s’hauria de prioritzar el personal minim indispensable per obrir els recintes, ja que aquesta és la carta de presentación que té la ciutat per oferir el seu patrimoni a ciutadans i turistes. Algú hauria de reflexionar sobre aquest tema, però entre les solucions posibles s’ha de descartar d’entrada la fácil resposta de tancar recintes. Potser si no es dediqués un pressupost tan elevat a altres partides del propi museu, per exemple el Tarraco Viva seria més fàcil afrontar aquests problemes.

Per cert, ni un sol rètol justificatiu del tancament dels recintes, i un efecte colateral, d’aquesta manera no es poden vendre les entrades conjuntes als recintes museístics de la ciutat, ja que dos o tres d’ells romanen tancats aleatòriament.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.