Essent les 19 i 30 minuts del 16 abril de 2015 s’obre la sessió en segona convocatòria a la seu de l’entitat del Carrer Major 35, pral. amb la presència de 22 socis.

ACORDS:

– S’aprova l’acta anterior

-S’aprova l’estat de comptes

– Es llegeix la memòria de secretaria de l’activitat de 2014: el 2n Congrés Internacional d’Arqueologia i món antic dedicat a August, l’edició castellana de la Tarraco Guia Arqueológica, L’activa presència i col·laboració amb els mitjans de comunicació, la elaboració d’informes i escrits adreçats a les autoritats competents en defensa del Patrimoni, el pagament final de la hipoteca el local social que queda de la nostra propietat definitiva, la modificació de la Junta Directiva després de la defunció del nostre President.

– La renovació de càrrecs segons preveuen els estatuts, que atès el fet que només hi ha una candidatura presentada, es llegeix i s’aprova.

La Assemblea general extraordinària només tenía un punt: la conveniència d’actualitzar les quotes a 40 euros, fet que es va aprovar.

La Sra. Presidenta Pilar Aliò Borràs informa que el 14 d’abril la RSAT i l’Associació BIBLIÒFILS de TARRAGONA farà un homenatge conjuntament al Jordi Rovira a l’Ajuntament, coincidint en l’acte en el que serà nomenat Fill Predilecte de la ciutat. En aquest es presentarà un opuscle amb la seva bio-bibliografia, i una publicació en record amb els últims articles de premsa publicats a La Vanguàrdia i al Diari de Tarragona, una de les aportacions més genuïnes i variades pel coneixement i difusió de la història i patrimoni de Tarragona.

L’acta completa està a la disposició dels socis que es mostrin interessats i la demanin.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.