Exit de la conferència-concert de Ludi Scaenici al pati de la RSAT

Les dues sessions de l’actuació de Ludi Scaenici, el grup de reconstrucció històrica de la música i els Sons de Roma han estat un èxit, segons tots els participants. Aquesta primera col·laboració amb el Festival Tàrraco Viva dins de la modalitat d’Actuacions en Espais Petits ha estat possible després de l’arranjament del nostre pati-jardí, tot i que encara hem de millorar l’arrebosament d’alguns murs.

Els assistents han gaudit de l’espectacle i les ensenyances, perllongant-se en un animat col·loqui amb participació diversa. Així i tot han hagut de suportar un notable bat de sol, mínimament alleujat per uns barrets improvisats, que ens fan veure que les activitats al pati seran millor als vespres. Trompes, tubes, címbals, timbals, flautes, tíbies, lires, castanyoles, cròtals, han omplert de sons el nostre petit recinte.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.