Nova visita arqueológica: Embarcador romà de la Roca Plana

Us recordem que el 25 de novembre, dissabte, farem la  visita als jaciments del Bosc de la Marquesa: Embarcador romà de la Roca Plana, pedrera de la Punta de la Creueta i torre de Mas Grimau. Punt de trobada: Urbanització de la Mora c/ Baix Llobregat cantonada amb c/ Baix Camp, a les 11:00 h. Guia: Jordi López Vilar.

Cal dur calçat esportiu i anar preparat per caminar pel bosc de la Marquesa i la platja un quilòmetre llarg. I apuntar-se enviant un correu a informacio@arqueologica.org

I, per cert, dimecres i també com activitat associada per l’indret,  el 22 de novembre, dimecres, a les 19:30 h farem a la seu de la Societat la conferència “La pedrera romana del Mèdol. Darreres novetats”, per Anna Gutiérrez Garcia-M. i Jordi López Vilar.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.